Press J to jump to the feed. Press question mark to learn the rest of the keyboard shortcuts
View
167
Stickied post
Silver

Halo, gue belakangan ini banyak liat meme tentang intel yang nyamar jadi tukang nasi goreng. jadi gue pikir orang mungkin akan sedikit seru kalo gue sharing sedikit di ask me anything ini.


gue deket dengan segelintir orang yang seperti mafia, polisi, TNI, BNN, Intel, bahkan pangkat sampai perwira tingginya. gue bertemu mereka dari berbagai sumber, ada yang dari keluarga temen&pacar, business partner, sampe orang yang ketemu di suatu acara. gue cukup dekat dan cukup tau tentang kehidupan personal mereka dan tau sisi gelap, terang maupun lucu dari mereka.


Disclaimer : gue menjawab semua pertanyaan baik sisi gelap maupun terang, kalo memang gue banyak bahas kejelekannya bukan berarti instansi tersebut gak baik, tapi emang redditer yang banyak bertanya! yang dibicarakan disini hanyalah segelintir OKNUM, bukan seluruh anggota instansi.

Gue akan mencoba menjawab sedetail mungkin dan upload bukti berupa foto/video jika ada. biasanya berupa instastory yg di archive.

167
764 comments
7
Moderator of r/indonesiaStickied post

Yo, this is Botphere, crafted by that sneaky, freaky Daily Chat Thread series creator since 2016.

24 hours a day/7 days a week of chat, inspiration, humour, and joy!

REMEMBER, Follow the rules.

Have fun with today's Daily Chat Thread, keep calm and Redditing.

Questions about this bot? Ping /u/Vulphere

7
147 comments
136
Posted by
Ice tired is getting Bear
9 hours ago
Post image
136
61 comments
77
Posted by
Omnomnom the Wehraboos
8 hours ago
Post image
77
10 comments
84
84
19 comments
35
35
6 comments
80
Post image
80
34 comments

Community Details

53.5k

Komodo dragons

386

are on the hunt

Aug 4, 2008

Cake Day

Selamat datang di subreddit kita! Welcome to our subreddit! Please follow rules and respect others. Feel free to ask moderators about anything!

r/indonesia Rules

1.
No harrassing/ flaming/ doxxing. Remember the human!
2.
Posts and comments something that related to r/Indonesia
3.
No redundant posts/ comments
4.
No self promotion/ advertisement
5.
Editorializing news headline
6.
Put relevant tag/ flair on posts
7.
Make relevant comments that add value to the discussion

Related Communities

Related Subreddits

r/indo

684 members

r/IndoFinance

627 members

r/indomusic

333 members

r/aku_ddn

530 members

r/indonesian

1.7k members

r/IndonesiaPics

798 members

r/bukanposronda

368 members

r/Jakarta

1.6k members

More Related Subreddits

Moderators

u/anak_jakarta
nasi goreng, satay, and rendang FTW!
u/Mental_octo
does not need a flair.
u/TheBlazingPhoenix
⊹⋛⋋(՞⊝՞)⋌⋚⊹
u/RG_Kid
Ordinary people
u/Vulphere
Weeb, Motorsport freak, Linux witch
Cookies help us deliver our Services. By using our Services or clicking I agree, you agree to our use of cookies. Learn More.
RedditView is Reddit Online Viewer ,Not Phising ,Not Hacking!